Mike D’Antonio obavijestio Rocketse kako ne želi više biti trener momčadi

Mike D’Antonio obavijestio Rocketse kako ne želi više biti trener momčadi

Glavni trener Houston Rocketsa Mike D’Antoni informirao je GM-a Daryla Moreyja kako se neće vratiti na poziciju glavnog trenera momčadi, bit će slobodan trener. D’Antoni je objavio ovo dan nakon što su poraženi od strane Los Angeles Lakersa nakon pet utakmcia u polufinalu Zapadne konferencije.

Volio bi nastaviti trenirati. Nije do mene, ali bi volio nastaviti trenirati”, izjavio je D’Antoni.

Prošlo ljeto D’Antoni je dobio produženje ugovora, ali nakon poraza protiv Golden State Warriorsa prethodne dvije godine i sada Lakersa, D’Antonio je odlučio kako je vrijeme za promjenu.

On bi mogao vrlo brzo pronaći novo mjesto jer Philadelphia i Indiana trebaju nove trenere. U četiri godine s Rocketsima ima omjer 227-102. Bio je jednom u konferencijskom finalu i tri puta u polufinalu.

Rocketsi su bili dobra momčad, ali nisu bili dovoljno dobri za borbu za naslov. Teško je sada očekivati da će Rocketsi moći nešto napraviti, pogotovo kada najvažnije igrači polako ulaze u veteranske godine.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar