Michael Malone produžio ugovor s Denver Nuggetsima

Michael Malone produžio ugovor s Denver Nuggetsima

Otkad je Michael Malone za kormilom Denver Nuggetsa u Koloradu znaju samo za napredak. Iz sezone u sezonu omjer pobjeda i poraza, kao i umjetnički dojam, sve je bolji. Izgleda da će se napredak nastaviti i u petoj sezoni pod Maloneovim vodstvom pa u Denveru žele ostati u istom tempu.

„Denver Nuggetsi i glavni trener Michael Malone dogovorili su produljenje ugovora, izjavili su potpredsjednik Kroenke Sports & Entertainment Josh Kroenke i predsjednik košarkaških operacija Nuggetsa Tim Connelly, glasila je službena izjava kluba iz Denvera.

„Ove sezone s ovom momčadi radi se o kontinuitetu, a trener Malone je prvi dio te slagalice. Oduševljeni smo što će nastaviti voditi ovu mladu perspektivnu ekipu i uzbuđeni smo oko toga što budućnost nosi. Trener Malone bio je presudan faktor u uspjehu ove organizacije i to će nastaviti biti“, izjavio je Kroenke.

„Imali smo veliku sreću da je trener Malone vodio ovaj preporod. Njegova neumorna radna etika i strast jasno se ogledaju u stalnom unapređenju našeg tima. Svi smo iznimno uzbuđeni što će i dalje voditi našu momčad dok pokušavamo izgraditi organizaciju na razini NBA prvaka“, rekao je Connelly.

Vijest je prenio i uvijek dobro informirani Adrian Wojnarowski putem Twitter profila.

Malone je ugovor produžio već prošle godine, ali ovo dodaje još dvije sezone suradnje s Nuggetsima.

Denver ima dobru mladu jezgru koju čine Nikola Jokić, Jamal Murray i Gary Harris. Nuggetsi bi bili uspješni s bilo kojim kompetentnim trenerom, a takvog imaju u Maloneu. Malone je sposoban doprijeti do igrača čak i u teškim trenucima. Napad kreira oko Jokića kao primarnog razigravača, a u obrani sve više napreduje.

Prošle sezone prvi put je vodio momčad u doigravanju gdje su osjetili bol brzog odrastanja, ali sposoban je učiti u hodu sa svojim igračima. Stoga ne sumnjamo da će Nuggetsi, koji su s omjerom 21:9 trenutačno na drugom mjestu Zapadne konferencije, u ovosezonskom NBA doigravanju ponovno biti važan faktor.

Zaljubljen u košarku od povratka Najvećeg iz prve mirovine. Trash talker poput Birda s identičnim vertikalnim odrazom. Kad ne svira tamburu upija svaku mudrost Velikog Aristotela i ekipe s TNT-a. BBQ chicken alert!

    Ostavite komentar