Michael Malone: Isaiah Thomas ima veliki utjecaj na mlade igrače

Michael Malone: Isaiah Thomas ima veliki utjecaj na mlade igrače

Iako još nije zaigrao ove sezone, čini se da Isaiah Thomas ima veliki utjecaj na mladu svlačionicu Nuggetsa, a tome svjedoči i izjava trenera Michaela Malonea.

”Čak i dok ne igra, ima dubok utjecaj na naše mlade igrače. Njegov glas, njegovo vodstvo tijekom trening utakmica i u svlačionici. Imamo relativno tihu i mirnu ekipu, a jedna stvar koju mislim da svi znaju je ta da Isaiah nije tih i to je dobra stvar za našu ekipu. Donosi energiju i vodstvo koji su nam krajnje potrebni”, rekao je Malone.

Monte Morris pruža jako dobre partije ove sezone, a razvio je i posebnu vezu s Thomasom koji mu dosta pomaže.

”Njegovo liderstvo nam pomaže. Vjerojatno ne bi bili ovako visoko na Zapadu da on nije bio u našoj svlačionici dajući nam razne savjete za igrače s kojima je igrao. Dosta se ugledam na njega, ne samo zato što igramo na istoj poziciji nego zato što je i prošao dosta toga”, dodao je Morris.

Pisali smo prije nekoliko dana da bi se Thomas na NBA parkete mogao vratiti ovaj tjedan. Priliku će imati večeras protiv Sacramenta, ali je vjerojatnija opcija da će ga Denver odmoriti i večeras jer im je ovo posljednja utakmica prije All-Star pauze.

Košarkašku loptu zamijenio tipkovnicom. Počeo navijati za Boston zbog loga i parketa TD Gardena, ali se ubrzo zaljubio u igru Paul Piercea koji je postao njegov put, The Truth i život.

    Ostavite komentar