Michael Jordan: LaMelo Ball je nadmašio naša očekivanja za sada

Michael Jordan: LaMelo Ball je nadmašio naša očekivanja za sada

Prije šest mjeseci LaMelo Ball je bio jedan od kandidata za biranje kao ukupno prvog na draftu. Ali kao i svi mladi igrači imao je neke probleme u igri zbog kojih mnogi nisu smatrali da treba biti prvi.

A onda prije četiri mjeseca, Ball je izabran kao ukupno treći od strane Charlotte Hornetsa. Prije dva mjeseca imao je prvu utakmicu u kojoj nije upisao poena. Ali sada, Ball je na putu da bude najbolji rookie ove sezone.

Jedan od najuzbudljivijih mladih igrača u ligi. Uspijeva igrati na razini na kojoj ga nitko nije očekivao sada, pa čak ni vlasnik Hornetsa Michael Jordan.

Mislim kako se Melo prilagodio NBA-u brže nego itko od nas ovako rano u karijeri. Nadmašio je naša očekivanja za sada“, izjavio je Jordan.

Kroz prvih 35 utakmica ima prosjek od 15,8 poena, 6,3 asistencije i šest skokova. Ima i 1,6 ukradenu. Šut za tri mu je 37,8%. Igra jako dobro i u defanzivnom dijelu. Hornetsi su ove godine jako zanimljiva momčad za gledati, a tome pridonosi i rookie Ball.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar