Miami želi bekovski par iz Washingtona

Miami želi bekovski par iz Washingtona

Miami Heat još uvijek nema snažan interes za dovođenje Chrisa Paula, ali bi zato željeli Bradleyja Beala, a s njim u paketu i Johna Walla, javlja Barry Jackson iz Miami Heralda. Nakon što su doveli Jimmyja Butlera bilo je jasno da, ukoliko misle biti ozbiljni kandidati u doigravanju, moraju dovesti barem još neko od zvučnih imena. Igrač Heata Bam Adebayo je putem Twittera pokušao regrutirati Beala u njihove redove tako što je proslijedio tweet beka Wizardsa iz davne 2012. godine.

https://twitter.com/Bam1of1/status/1149859187708637191?s=20

Heat zasigurno ima dovoljno igrača i pickova koje bi mogli razmijeniti za dvojac Washington Wizardsa. Beal je bio njihov najbolji igrač prošle sezone, dok se Wall vraća od ozljede Ahilove tetive, no treba naglasiti kao on ima unosan ugovor od 171 milijun dolara na 4 godine. Njegov ugovor je naravno nešto na što bi trebali obratiti pažnju, ali ne treba zaboraviti i karakter kojim je Wall često pravio probleme u svlačionici. Međutim, ako se vrati nakon ozljede kao onaj stari, preko neki stvari će se sigurno lakše preći.

S druge strane, Heat je i dalje neodlučan i mlak kad je u pitanju Chris Paul. On je nedavno razmijenjen za Russella Westbrooka, ali nema namjere ostati u Oklahomi. Njegova sudbina je tako i dalje nepoznata, Oklahoma i dalje traži potencijalnog kupca, ali Heat još ne treba otpisati. Westbrook je također bio u kombinacijama za odlazak na Floridu, no kako je njegov trade u Houston finaliziran, Paul se bez obzira na brojna negodovanja još uvijek najviše povezuje sa franšizom Heata.

Legenda Glasgow Rangersa na Football Manageru, student novinarstva i pub kviz veteran. Ljubav prema košarci otkrio preko Arenasa i Iversona. Pobornik romantike prije statistike.

    Ostavite komentar