Miami došao do druge pobjede

Miami došao do druge pobjede

U drugoj utakmici finala Istoka Boston je opet imao veliku prednost, ali Boston je opet ispustio tu veliku prednost i Miami je pobijedio u drugoj utakmici…

Boston Celtics vs Miami Heat 101:106 (0-2)

Miami je imao zaostatak u prvoj utakmici od 14 poena. Uspjeli su to preokrenuti. U drugoj utakmici miali su zaostatak od 17 poena, uspjeli su i to preokrenuti. Goran Dragić igra u formi života. Imao je 25 poena, a uz njega Bam Adebayo je predvodio Miami do povratka u utakmicu u trećoj četvrtini. Adebayo je postigao 21 poena.

Miami je imao zaostatak od 17 poena u drugoj četvrtini, a 13 na poluvremenu. Imali su omjer 0-21 u playoffu kada zaostaju minimalno 13 razlike. Sada imaju 1-21 omjer i nedostaju im dvije pobjede od prvog NBA finala od 2014.

Kemba Walker je imao 23 poena za Boston, a Jaylen Brown i Jayson Tatum su imali po 21. Boston je imao 13 poena prednosti na poluvremenu, a u trećoj četvrtini Miami je nadigrao Boston 37:17. Boston je u toj četvrtini imao šut 4-12.

Celticsi su u četvrtoj četvrtini uspjeli doći do vodstva 94:89 sedam minuta prije kraja, ali nisu uspjeli to zadržati i Miami je mogao slaviti i u drugoj utakmici. Celticsi su i dalje igrali bez Gordona Haywarda.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar