McGeeju ukraden prsten NBA prvaka

McGeeju ukraden prsten NBA prvaka

JaVale McGee je osvojio dva naslova NBA prvaka, oba kao član Golden State Warriorsa. Nekadašnja mlada nada Washington Wizardsa sada je NBA veteran i jedan od najživopisnijih likova u ligi. Usto je prilično susretljiv i ljubazan.

U ovom trenutku međutim, vjerojatno nije u životnoj ekstazi. Razlog tome je provala u kojoj je između ostalih stvari otuđen i jedan od pobjedničkih prstenova. Vijest je prenio TMZ.com:

„Izvori iz policije su nam rekli…Mcgee je provalu otkrio tek u utorak, ali snimke nadzornih kamera pokazuju da se incident dogodio u subotu. Rečeno nam je da su lopovi iz kuće ukrali dva sefa koji su sadržavali barem 200 000 dolara u gotovini i nakitu – uključujući jedan od dva prstena koje je McGee osvojio za vrijeme igračke karijere u Golden State Warriorsima. Nejasno je o kojem se točno prstenu radi.“

Ciljanje domova igrača za koje znaju da se trenutačno nalaze izvan grada nije ništa novo, ali činjenica da su lopovi odlučili uzeti dva cijela sefa ipak je pomalo nevjerojatna. McGee ima poprilično dobar nadzorni sustav pa policija još uvijek pregledava snimke nadajući se nekom tragu koji bi mogao rasvjetliti slučaj.

Zaljubljen u košarku od povratka Najvećeg iz prve mirovine. Trash talker poput Birda s identičnim vertikalnim odrazom. Kad ne svira tamburu upija svaku mudrost Velikog Aristotela i ekipe s TNT-a. BBQ chicken alert!

    Ostavite komentar