McCollum potpisao novi ugovor, Blazersa osigurali bekovske pozicije za budućnost

McCollum potpisao novi ugovor, Blazersa osigurali bekovske pozicije za budućnost

CJ McCollum dogovorio je novi, trogodišnji, ugovor s Portland Trail Blazersima. McCollum će za te tri godine dobiti 100 milijuna, a ako dodamo ostatke iz prvotnog ugovora, CJ će u sljedećih pet godina zaraditi 157 milijuna dolara.

Vijest je potvrdio igračev agent, Sam Goldfeder, a novi ugovor na snagu stupa u sezoni 2021./2022. McCollum se za novi ugovor kvalificirao u subotu, a Blazersi su s ovim potpisom riješili pitanje nositelja backcourta do sredine sljedećeg desetljeća. Podsjetimo, Lillard je također potpisao novi ugovor.

McCollum je uz Damea najbolji igrač Blazersa posljednjih godina i jedan od najzaslužnijih za dva izleta u polufinale i prošlogodišnje finale Zapadne konferencije. Produženje suradnje mogao je dogovarati od 27. srpnja, tri godine od potpisivanja ugovora.

CJ je u protekloj sezoni prosječno bilježio 21 poen, četiri skoka i tri asistencije. Portland ga je 2013. godine na draftu izabrao kao 10. pick, a 2016. se okitio MIP nagradom.

Košarkašku loptu zamijenio tipkovnicom. Počeo navijati za Boston zbog loga i parketa TD Gardena, ali se ubrzo zaljubio u igru Paul Piercea koji je postao njegov put, The Truth i život.

    Ostavite komentar