McCollum: Nikad ne bih potpisao za Warriorse, to je odvratno!

McCollum: Nikad ne bih potpisao za Warriorse, to je odvratno!

C.J. McCollum gostovao je na kineskoj centralnoj televiziji te u sklopu emisije koja se bavi NBA ligom dao par zanimljivih izjava…

Voditeljica je beka šutera Blazersa upitala bi li otišao u Warriorse u hipotetskoj situaciji u kojoj je Golden State u budućnosti ekipa u koju odlazi svaki slobodni agent u potrazi za prstenom, a nakon toga otiđe u neku drugu ekipu.

Zar to već Golden State nije?

McColluma, međutim, to ne mori. Polovica oregonskog dinamičnog dua jednostavno je rekla – ne.

Nikad ne bih učinio ništa te prirode, meni je to odvratno. Ma to je odvratno. Nikad ne bih učinio to, drukčiji sam“, objasnio je McCollum nekoliko puta naglasivši riječ ‘odvratno’ dok se iza njega nalazila fotografija DeMarcusa Cousinsa u dresu Warriorsa.

“Znam da će neki igrači ići tim putem, no većina je ipak previše ponosna da napravi tako nešto, žele pobijediti sami ili u točno određenoj ekipi i jednostavno ne žele skočiti na tuđi bandwagon.”

https://twitter.com/DimeUPROXX/status/1029717100691185664

Samoprozvani kralj tipkovnice, neproduktivni lajavac i jedini čovjek na Zemlji kojemu su u top 5 najdražih igrača Avery Bradley i Gary Harris. U slobodno vrijeme živim poput Ernestsa Gulbisa, izuzev toga što ne igram tenis.

    Ostavite komentar