McCollum: Izašao sam iz blata! Moram nabaviti sliku svoje blokade

McCollum: Izašao sam iz blata! Moram nabaviti sliku svoje blokade

Portland Trail Blazersi su uspjeli doći finala konferencije. Pobijedili su u Denveru Nuggetse u sedmoj utakmici. Prvi put od 2000. u finalu su Zapadne konferencije. Najbolji igrač u toj utakmici bio je CJ McCollum koji je rekao poslije utakmice kako nije trebao dodatnu motivaciju za postizanje 37 poena.

Iskreno, imam dovoljno motivacije. Izašao sam iz blata, išao sam na sveučilište Lehigh. Znate što želim reći ? Nitko nije bio izabran s tog sveučilišta prije mene, samo želim svaku večer pokazati što mogu za nekog idućeg“, rekao je McCollum koji je šutirao 17-29.

Imao je i sjajan potez u obrani u četvrtoj četvrtini kada je stigao igrača Nuggetsa i napravio sjajnu blokadu, što ga je podsjetilo na akciju LeBrona Jamesa protiv Golden State Warriorsa.

Samo sam krenuo i uspio sam, kao LeBron James. Bila je to mini verzija njegove blokade na Andre Iguodali. Pokušao sam skočiti što više, bilo je sjajno. To je nešto što ću pamtiti. Moram nabaviti sliku toga“, dodao je za kraj McCollum.

Blazersi sada imaju za protivnika u finalu konferencije dvostrukog osvajača naslova zaredom, Golden State Warriorse.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar