McCaw uručio odbijenicu Warriorsima, postaje slobodan igrač

McCaw uručio odbijenicu Warriorsima, postaje slobodan igrač

Patrick McCaw odbio ponudu Warriorsa, postaje zaštićeni slobodni igrač

 

Nešto više od mjesec dana je ponuda Golden State Warriorsa bila na stolu, ali Patrick McCaw ipak ju je odbio! Ponuda je glasila na dvije godine i ukupno pet milijuna dolara (druga godina djelomično garantirana), ali je dva tjedna prije početka nove NBA sezone mršavi 22-godišnjak ipak Warriorsima uručio – odbijenicu.

Postavlja se pitanje zašto je to McCaw učinio? Dvije godine je igrao za najbolju NBA momčad koja je u te dvije sezone osvojila i naslov prvaka. Razlog može ležati u činjenici da je McCaw koji igra na poziciji beka šutera želio veću minutažu, jer pored Klaya Thompsona, ovogodišnjeg rookie igrača Jacoba Evansa, te Daniela Housea ne bi imao dovoljno minuta.

No, odbiti siguran novac (1,7 milijuna dolara za ovu sezonu) za nešto nesigurno (ponuda drugih momčadi te minutaža u njima) možda i nije najpametnija solucija. Bilo kako bilo, naredni dani će nam pokazati da li postoji interes drugih momčadi za McCawa.

McCaw je u NBA ligu došao 2016. godine kada je u drugoj rundi drafta kao 38. izbor ukupno izabran od strane Warriorsa. Za njih je u dvije sezone odigrao 128 utakmica (30 startao) te je postizao u prosjeku 4 poena, hvatao 1,4 skoka te dijelio 1,2 asistencije po meču.

1998. godina, HRT, repriza zadnje Jordanove utakmice uz pobjedonosni koš. Razumljiv razlog zašto pratim NBA ligu. Navijam za Sacramento, šteta što su Lakersi u periodu 1998-2004 bili prejaki

    Ostavite komentar