Markkanen nezadovoljan u Chicagu

Markkanen nezadovoljan u Chicagu

NBC Sports Chicago nedavno je kontaktirao medije u Chicagu kako bi napravili ankete s jednostavnim pitanje. Koji mladi igrač ima najviši potencijal ?

Većina medija i navijača izabrala je Cobyja Whitea, ali u borbi za prvo mjesto je bio i Lauri Markkanen. Visoki igrač koji se može dobro kretati, šutirati trice, nešto što je teško naći. Ali u ovoj sezoni bio je izgubljen u napadu Jima Boylena. Nije napredovao.

Markkanen se navodno osjeća također tako, loše, jer nije napredovao. Ako ne bude većihi promjena u Chicagu i ako ga ne budu bolje koristili Markkanen će pokušati pronaći sreću u nekoj drugoj momčadi.

Promjene dolaze u Chicago, no hoće li to biti dovoljno da ga zadrže u momčadi ili hoće li uspjeti pronaći bolje načine kako bi ga iskoristili. Chicago je počeo potražnju za novog glavnog čovjeka košarkaških operacija.

Vidjet ćemo hoće li ta osoba imati pravu moć u Chicagu, hoće li moći reći treneru ako neke stvari ne idu najbolje. Bullsi i dalje kontroliraju prava na Markanena. Ovo mu je bila treća sezona i može dobiti produženje ugovora na ljeto.

Vjerojatno neće dobiti produženje. Nego će igrati četvrtu sezonu s Bullsima, a onda će izaći na tržište kao zaštićeni slobodan igrač. Osim toga možda ga i Bullsi razmjene u neku drugu momčad. Sve u svemu puno je posla pred Bullsima kako bi došli na višu razinu.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar