Mark Cuban se nada povratku lige sredinom petog mjeseca

Mark Cuban se nada povratku lige sredinom petog mjeseca

Vlasnik Dallas Mavericksa Mark Cuban rekao je kako se nada da će NBA nastaviti utakmice u petom mjesecu. U razgovoru za televiziju Dallasu WFAA, Cuban je rekao kako je razgovarao s ljudima u CDC-u i tu su njegovi razlozi za optimizam.

Nitko nema savršenu informaciju sada, tako da su sve odluke teške. Ali ako bi morao pretpostaviti s obzirom na razgovore s ljudima u CDC-u i drugim mjestima rekao bi kako će se liga nastaviti prije nego kasnije, ako postavimo 1.6. kao srednji datum“, izjavio je Cuban.

Nadam se da ćemo početi vraćati sve u normalu sredinom petog mjeseca i kako će NBA igrati utakmice, možda bez navijača, ali da igramo utakmice.“

ESPN-ov Adrian Wojnarowski izjavio je ranije ovaj mjesec kako se liga priprema za mogući povratak sredinom ili pred kraj šestog mjeseca kao najbolji scenarij, ali Cuban se nada kako će povratak biti i ranije.

Sport ima tako važnu ulogu“, nastavio je Cuban. „Ljudi žele navijati za nekoga, žele se okupiti oko nekoga.Žele biti uzbuđeni oko nečega i ako NBA može nastaviti igrati u petom mjesecu, onda je sport ono što trebamo sada.“

NBA je zaustavio natjecanje 11.3. nakon što je Rudy Gobert bio pozitivan na koronavirus. Minmalno 14 članova NBA organizacije ima koronavirus. Još nisu objavili neki službeni početak povratka.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar