Marcus Smart nezadovoljan odlukom sudaca pred kraj utakmice protiv Bucksa

Marcus Smart nezadovoljan odlukom sudaca pred kraj utakmice protiv Bucksa

Boston Celticsi su sinoć izgubili protiv Milwaukee Bucksa rezultatom 119:112. U neizvjesnoj završnici bilo je nekoliko trenutaka s kojima nije bio zadovoljan Marcus Smart i kako su regirali suci.

Prvi sporni trenutak za igrača Celticsa bio je 2:30 prije kraja utakmice kada je prvotno Giannis Antetokounmpo napravio prekršaj nad Danielom Theisom, ali nakon pregleda određeno je kako ovo nije bila nesportska nego samo običan prekršaj.

 

Nakon toga kada je utakmica bila izjednačena 107:107, Giannis je napravio prekršaj u napadu na Smartu. Smart je postavio stopala izvan zabranjene zone i izgledalo kako je sve napravio na vrijeme. Umjesto toga da to bude šesti prekršaj na Giannisu, nakon pregleda sviran je blocking prekršaj na Smartu.

Giannisu su priznati poeni, a onda je pogodio slobodno bacanje za 110:107. Nakon toga sve je otišlo na stranu Bucksa.

https://twitter.com/NBCSCeltics/status/1289370009760751622

Razlog je da sam ja kasnio. Nakon pregleda su rekli kako sam kasnio i kako je to bio block. Iskreno, mislim da znamo zbog čega je sve ovo. Giannis bi imao šest prekršaja. Nisu htjeli da napusti igru. Tako je kako je“, izjavio je Smart poslije utakmice.

Ali onda se nakon toga brzo krenuo širiti video na društvenim mrežama kada je Giannisu sviran prekršaj u napadu nakon kontakta s Marcusom Smartom. Kontakt je minimalan, ali je Giannisu sviran prekršaj u napadu. Bilo je grešaka i s jedne i s druge strane, a takve će se stvari gledati sve više jednom kada krene playoff.

Za Celticse je najvažnije sada zaboraviti ovaj poraz u kojem nisu briljirali pogotovo Jayson Tatum i okrenuti se idućim utakmicama. Portland Trail Blazersi su idući protivnik Boston Celticsa.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar