Marcus Smart: Kao ekipa nismo zajedno, moramo ovo riješiti

Marcus Smart: Kao ekipa nismo zajedno, moramo ovo riješiti

Nije ovo dobra sezona za Boston Celticse. U playoff su poziciji, ali ne igraju onakvu košarku kakvu su mnogi očekivali s obzirom na zdravlje igrača, roster, iskustvo. Celticsi u cijeoj sezoni nisu uspjeli pronaći pravu formu, konstantnu igru, a često se mogu čuti izjave nezadovoljnih igrača poslije utakmica.

Poslije All-Star pauze izgubili su četiri utakmice zaredom. Protiv Milwaukee Bucksa, Chicago Bullsa i preksinoć težak poraz protiv Toronto Raptorsa. Sinoć su ih pobijedili i Portland Trail Blazersi. Obrana koja je inače snaga ove momčadi je u posljednjih deset utakmica užasna. U posljednjih deset utakmica su među deset najgorih obrana lige.

Nakon poraza protiv Toronta Marcus Smart je rekao kako igrači nisu na istoj stranici.

Nismo zajedno. I to je to. Jednostavno nismo zajedno. Jednostavno. To je to. Da smo zajedno ovo se ne bi dogodilo. Razgovaramo, povezivamo se, ali opet ovo je nešto kroz što prolazimo i moramo nastaviti raditi i riješiti ovo. Siguran sam kako hoćemo. Samo ne znam kada. Ali siguran sam da ćemo riješiti ovo. Samo sporije je nego što smo očekivali

izjavio je za kraj Smart.

Ali onda je Kyrie Irving imao odgovor na to. Nije se baš složio.

To je Marcusovo mišljenje. Poštujem to“, izjavio je Irving. Nakon nekoliko trenutaka tišine, glavni čovjek za odnose s javnošću Celticsa završio je konferenciju i zahvalio Kyrieu. Celticsi definitivno imaju talentirane, odlične i mlade i iskusne igrače. Samo pitanje je hoće li Brad Stevens uspjeti posložiti sve kockice do kraja sezone i napraviti pravu momčad od njih.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar