Magic psovao Waltona! Smatra kako Lakersi trebaju bolje trenere…

Magic psovao Waltona! Smatra kako Lakersi trebaju bolje trenere…

Nakon prvih deset utakmica sezone Los Angeles Lakersi su na omjeru 4-6. Nije to baš omjer s kojim su zadovoljni navijači Lakersa, kao niti uprava te momčadi. Predsjednik Magic Johnson imao je sastanak s Lukeom Waltonom prošli tjedan i rekao je kako trener neće dobiti otkaz ove sezone, no dvojac je razgovarao o određenim problemima u momčadi.

Prema izvorima kojima nije bilo dozvoljeno javno pričati o tome Johnson je vikao i psovao Waltona. Pitao ga je što radi s momčadi i koliko će još morati čekati na napadački sistem koji Walton mora ugraditi.

Magic Johnson nije zadovoljan kako oni izgledaju u obrani. Misli kako Walton treba bolje pomoćnike. Neće to reći javno, ali ja vam govorim ono što ja znam. Očito, Magic želi iskusniju postavu trenera“, izjavio je Stephen A. Smith na ESPN-u.

Očito kako Walton ima jednostavan zadatak. Popraviti obranu, napad i naći bolje asistente. Ništa lakše. Napad je ove godine solidan i oslanjanju se na kontre, ali kada igraju na polovici onda imaju problema.

Doveli su LeBrona Jamesa, ali nije okružen igračima koji mu mogu pomoći raširiti teren. Imaju problema sa skok igrom, ali možda Tyson Chandler pomogne u tome. Vidjet ćemo hoće li Luke Walton nešto uraditi u narednim danima i hoće li promijeniti asistente i hoće li igrači imati drugačiji pristup igri u nastavku sezone.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar