Ma kakva Litva!? Tišma, Prka i Peras srušili Marčiulonisa i društvo

Ma kakva Litva!? Tišma, Prka i Peras srušili Marčiulonisa i društvo

Hrvatski kadeti u trileru su porazili Litvu 80:78 te otišli u polufinale Europskog prvenstva do 16 godina!

Većina susreta bila je u egalu, no hrvatski su momci početkom četvrte četvrtine redovno imali i po osam-devet poena prednosti, no uspjeli su sve prosuti…

Izvlačio je Boris Tišma (26 poena, 8 skokova) tricama od tablu, Roko Prkačin bio je standardno kvalitetan s 20 poena 11 skokova kao i Ivan Perasović, koji je zabilježio 20 poena uz 7 skokova (igrao svih 40 minuta!!!), no Litavci se neprestano vraćaju…

Na manje od dvadeset sekundi do kraja imala je Hrvatska +2 te dva slobodna bacanja, no obje je prilike promašio Filip Paponja, te je Litva pošla u napad!

Tamo je Azuolas Tubelis, koji je odigrao monstruoznu partiju (22 poena, 17 skokova), došao do lopte pod košem te su se produžetci činili izvjesnima, no tada uskače Matej Bošnjak koji silovitom blokadom ipak donosi pobjedu Hrvatskoj te ju vodi u polufinale, gdje kadete čeka pobjednik okršaja Srbije i Francuske!

 

Samoprozvani kralj tipkovnice, neproduktivni lajavac i jedini čovjek na Zemlji kojemu su u top 5 najdražih igrača Avery Bradley i Gary Harris. U slobodno vrijeme živim poput Ernestsa Gulbisa, izuzev toga što ne igram tenis.

    Ostavite komentar