Luke Walton: Očekujem da ću biti na klupi Lakersa iduće sezone

Luke Walton: Očekujem da ću biti na klupi Lakersa iduće sezone

Razočaravajuća sezona za Los Angeles Lakerse polako se bliži kraju. Slavna momčad predvođena LeBronom Jamesom neće igrati u doigravanju. Jedan od najboljih košarkaša u povijesti tako će propustiti doigravanje prvi put nakon 2005. godine.

Stvari se nisu najbolje posložile za momčad Lakersa, a krivce možemo tražiti u različitim stvarima. Saga oko moguće razmjene Anthonyja Davisa, ozljede, trener Luke Walton ili Jamesovo neslaganje sa suigračima samo su neki od razloga.

Zadnjih se dana sve češće spominjala promjena na klupi Lakersa, u kojoj bi Waltona zamijenio bivši trener Cleveland Cavaliersa, Tyronn Lue. Walton je samouvjereno izjavio da ga glasine ne zabrinjavaju.

U potpunosti vjerujem da ću biti trener ove ekipe i iduće sezone. Na glasine ne obraćam pažnju sve dok mi netko iz kluba to ne potvrdi. Ako mi iz kluba to ne kažu, na to ću gledati kao i na sve ostale stvari kroz koje smo prošli ove godine.“,

rekao je Walton.

Walton ima još jednu garantiranu godinu u svom ugovoru s Lakersima.

Lue je rekao kako mu se još uvijek nitko od strane Lakersa nije obratio. Također je dodao da će iz poštovanja prema njihovom prijateljstvu reći Waltonu ako do toga dođe.

    Ostavite komentar