Luka Dončić propušta Ljetnu Ligu

Luka Dončić propušta Ljetnu Ligu

Nakon velike pompe vezane za njegov dolazak u NBA ligu, te višemjesečnih rasprava vezanih za njegov izbor na draftu, odnosno da li je materijal za prvi izbor, Luka Dončić je završio u Dallasu u sklopu razmjene izbora između Dallasa (koji je svojim petim izborom uzeo Traea Younga) te Atlante (koja je trećim izborom uzela Dončića).

Jasno, ta vijest je obradovala sve ljubitelje ove franšize koji u njemu vide svojevrsnog spasitelja te kamena temeljca za budućnost. No, na prve partije će morati pričekati.

Naime, kako prenosi David Pick, Dončić i Dallas imaju dogovor da on utakmice Ljetne lige preskoči te ih iskoristi za odmor i trening. Razlog je jednostavan: Luka je u zadnjih 14 mjeseci odigrao nevjerojatnih 113 utakmica, te mu je odmor nasušno potreban kako bi što spremniji i odmorniji dočekao novu sezonu.

Zbog savršenog “kamena-s-ramena” šuta odlučio postati neokrunjeni seronja za tipkovnicom. Preko tjedna vodi život kao Roko Karanušić, a vikendom se priprema za novi tjedan. Građom kao bure ponosno čuva dio na svakom šanku, odakle dolazi i većina tekstova. Svoju sklonost ka alkoholu pripisuje autodestruktivi u vidu navijanja za Knickse.

    Ostavite komentar