Luka Dončić neće raditi individualno s NBA ekipama prije drafta

Luka Dončić neće raditi individualno s NBA ekipama prije drafta

Luka Dončić, slovenski reprezentativac i igrač Madridskog Reala neće imati nikakve individualne treninge s NBA momčadima prije Drafta. Razlog zbog kojeg to neće uraditi je doigravanje u Španjolskoj ligi zbog kojeg će ostati u Realu.

Mislim kako to neće biti problem“, izjavio je Bill Duffy, Dončićev agent. “Igranje u Euroligi govori samo za sebe. Što sve može uraditi, govori o njegovom talentu i spremnosti. Ima jako puno iskustva na svim razinama košarke, više nego itko od njegovih kolega koji će biti na draftu. Euroliga je korak prije igranja NBA.”

Očekuje se kako će Dončić biti među tri najviše izabrana igrača. “Predan je Real Madridu“, nastavio je Duffy.

Jedan GM imao je zanimljivu izjavu za Sporting News. “Sa snimkama koje imamo ovih dana, znam sve što trebam znati o Dončiću i njegovim utakmicama protiv najboljih igrača. Tko god želi izabrati ovog igrača naravno kako želi razgovarati s njim, ali treninzi nisu potrebni ako želite izabrati ovog igrača. Mislim kako to nije potrebno s obzirom na to koliko snimki njegovih utakmica imamo“, izjavio je jedan NBA GM.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar