Lowry vjeran Raptorsima: Želim ostati

Lowry vjeran Raptorsima: Želim ostati

Prije nešto više od mjesec dana, razigravaču Toronto Raptorsa, Kyleu Lowryju zazvonio je mobitel. Bila je to poruka od Kawhija Leonarda. Spremao se otići nakon jedne povijesne sezone te potpisati za momčad Los Angeles Clippersa.

Poslao mi je poruku, obavijestio me.“, rekao je Lowry. „To je to.“, odgovorio sam mu. „Drago mi je zbog tebe.“

Lowry je priznao kako su u narednim tjednima redovito komunicirali. Pozivi, poruke, Face Time… Ali, tema nikada nije bila košarka.

Nema šanse.“, rekao je Lowry za portal SI.com. „Nikad nisam bio onaj koji će nagovarati nekoga. To se neće dogoditi.“ Zvuči pomalo hladno, ali on je oduvijek bio takav. Dosljednost je riječ koja ga najbolje opisuje.

Nakon trijumfa u lipnju Lowry je javno iskazao želju za Leonardovim ostankom u Kanadi.

Volio bih da ostane. On (Leonard) je moj prijatelj i želim da bude sretan, ali u poslu ponekad nemate puno izbora za sreću. Morate učiniti sebe sretnim. Morate se moći probuditi svakoga dana i biti sretni s odlukama koje ste donijeli. To je razlog zašto nikada ne pokušavam nagovarati nekoga na nešto...“, rekao je Lowry.

Lowry se trenutno nalazi u Las Vegasu na pripremama košarkaške reprezentacije SAD-a. Još uvijek se oporavlja od operacije kojoj se podvrgao sredinom srpnja da izliječi oštećene ligamente palca.

Neizvjesna budućnost je pred Raptorsima. Nekoliko igrača je u posljednjim godinama svojih ugovora, uključujući i Lowryja. Navodi kako još uvijek nije razgovarao s predsjednikom Raptorsa Masaijem Ujirijem, ali kada do toga dođe, ističe kako će njegov ostanak biti prioritet.

Želim biti ovdje. Želim produžiti ugovor, ali vidjet ćemo što će se dogoditi. Želim ostati ovdje dugoročno. Raspravit ćemo o tome kad za to dođe vrijeme.“, zaključio je Lowry.

    Ostavite komentar