Love i McGee zanimljivi Netsima

Love i McGee zanimljivi Netsima

Nakon velike razmjene igrača u kojoj su sudjelovali Brooklyn Netsi, Cleveland Cavaliersi, Indiana Pacersi i Houston Rocketsi Cavsi su se našli u situaciji da u ekipi imaju hrpu visokih igrača.

Kevin Love, Andre Drummond, Larry Nance Jr., JaVale McGee i novopridošli Jarrett Allen su upravo takvi. Prirodno, Cavsi ih neće sve zadržati, a zanimanje su pokazali Netsi koji su inicirali spomenutu razmjenu. Tako barem tvrdi Jason Dumas, a konkretno radi se o McGeeju i Loveu kao potencijalnim pojačanjima Brooklyna.

 

McGee ove sezone u pravilu ulazi s klupe i u 16.8 minuta provedenih na terenu u prosjeku ostvaruje 6.2 skoka uz 1.1 blok. Love nije zaigrao od 27. prosinca kada je obnovio ozljedu lista.

Treba spomenuti da je već ranije igrao s Kyrieom Irvingom i Joeom Harrisom u dresu Cavaliersa što bi mogao biti plus u potencijalnim pregovorima.

Zaljubljen u košarku od povratka Najvećeg iz prve mirovine. Trash talker poput Birda s identičnim vertikalnim odrazom. Kad ne svira tamburu upija svaku mudrost Velikog Aristotela i ekipe s TNT-a. BBQ chicken alert!

    Ostavite komentar