Lou Williams: Neću igrati za nikog drugog

Lou Williams: Neću igrati za nikog drugog

Lou Williams, bek Los Angeles Clippersa, otkrio je kako svoju NBA karijeru želi završiti upravo u redovima Clippersa.

Tada sam mislio da je moja karijera blizu kraja, ali Doc i ostali momci su me pomladili. Dali su mi samopouzdanje koje mi je trebalo da bih nastavio dalje. Najbolje godine u karijeri imao sam kao član Clippersa“, u intervjuu s Ros Gold-Onwude izjavio je Williams.

U trogodišnjem ugovoru vrijednom 24 milijuna dolara ostala mu je još samo jedna sezona. Dodao je kako se ne vidi u nijednom drugom dresu.

To je to. Slušaj, od svih timova, ne igram ni za koga drugoga nakon ovoga… To mogu slobodno reći. Poistovjećujem se s ovom skupinom momaka i s ovom organizacijom. Mislim da to neću pronaći negdje drugdje.”

Sada kada su u poziciji da napadnu najveću nagradu u NBA ligi Clippersima će zasigurno biti drago čuti ovakvu izjavu. Williams je posljednje dvije sezone završio s nagradom za NBA Šestog igrača godine i njegov doprinos s klupe je od velikog značaja za nastojanja Clippersa da konačno postanu kraljevi košarkaškog svijeta.

Zaljubljen u košarku od povratka Najvećeg iz prve mirovine. Trash talker poput Birda s identičnim vertikalnim odrazom. Kad ne svira tamburu upija svaku mudrost Velikog Aristotela i ekipe s TNT-a. BBQ chicken alert!

    Ostavite komentar