Lonzo konačno priznao: Naše tenisice nisu bile ispravne, ali sam ih morao nositi

Lonzo konačno priznao: Naše tenisice nisu bile ispravne, ali sam ih morao nositi

Možda najveći hype uoči svog dolaska u ligu prije par godina imao je Lonzo Ball koji je uspio svu pažnju još prije drafta usmjeriti na sebe iz više razloga. Činjenica da je bio drugi izbor može biti dovoljna za određeni interes, ali još većem interesu doprinio je njegov odlazak u Los Angeles Lakerse s te pozicije. Naravno, za sve navedeno teren je pripremio njegov otac LaVar Ball bez kojeg je teško povjerovati da bi se mediji toliko bavili njegovim najstarijim sinom. Lovio je publicitet svome sinu koji je na kraju u ligu došao s vlastitim tenisima njihova obiteljskog brenda.

Big Baller Brand je marka čije je zaštitno lice bio LaVar, no za održivost takvog biznisa Lonzo je bio ključna figura kao i njegove igre u NBA ligi. Lonzo u ovom slučaju slovi za najvažniji faktor jer kao košarkaš mora dokazati da su tenisice njegova brenda dovoljno dobre i za njegove najelitnije kolege u ligi. Međutim, ne može se reći kako se Lonzo pokazao dobrim ambasadorom brenda jer se često mogao vidjeti u tenisicama drugih brendova. Nije tajna da je u svojima često imao problema s gležnjem koji je u istima ozlijedio, a na pitanje Lakersa imaju li baš te tenisice veze s ozljedama sve je negirao.

Kakvo je stanje u obitelji i do kuda je stigao razvoj BBB uistinu ne možemo reći, ali je došlo vrijeme da Lonzo zajedno sa svojim menadžerom Darrenom Mooreom ispriča cijelu priču vezanu za sporne tenisice za koje je, kako kaže, sakrio istinu. Tijekom LightHarted podcasta Lonzo je iznio par zanimljivih činjenica koje sada zvuče prilično nevjerojatno.

„Tenisice ZO2 u kojima sam igrao jednostavno nisu bile spremne. D-Mo je u torbi uvijek imao barem još četiri para istih tenisica jer bih nakon svake četvrtine morao mijenjati tenisice. Razlog? Ove što sam nosio u prethodnoj četvrtini doslovno bi se raspale. Jednostavno sam ih morao promovirati jer su moj brend bez obzira na to što ih uopće nisam želio nositi“, rekao je Lonzo.

Navodno je u krugovima bliskim Ball obitelji uvijek živa priča prema kojoj je LaVar u dogovoru sa svojim poslovnim partnerom Alanom Fosterom ugovorio neovlaštenu operaciju za Lonza zbog problema sa zglobom. Na svu sreću, Lonzo nije podvrgnut tom zahvatu.

„Nitko nije znao ništa o ovome niti je netko primijetio da se nešto dešava. Bio sam mišljenja da mogu odraditi jednu četvrtinu za reklamu, ali to je to. Međutim, morao sam nositi tenisice cijelu utakmicu zbog čega sam bio primoran i da ih mijenjam. Zbilja je mučno jer sam na početku odličan sve dok tenisice ne počnu popuštati i tada je sve teže igrati. Onda počne druga četvrtina ponovno sam odličan i tako u krug. Išlo se doista predalako s ovim…“, zaključio je Ball.

Poslije svega jako je čudno vidjeti da toliko ponosni otac nije radio u najboljem interesu za svoga sina. Kada bolje pogledamo, malo tko je istinski želio da ovaj dečko uspije, ali sada bi kao član Pelikana mogao dobiti novu i drugačiju priliku. Prije svega ne bi bilo loše poslušati medicinski savjet glede sigurnih tenisica za njegove noge.

U mladim danima igrao trojku, kasnije prebačen na dvicu zbog nedostatka talenta njegovih suigrača. Bio predodređen za velike stvari, prema saznanjima koja su dostupna 2. pick drafta 2015, ali ozljede su učinile svoje pa se okrenuo pisanju tekstova.

    Ostavite komentar