Lonzo Ball samo želi napredovati: Ne brine me moguća razmjena

Lonzo Ball samo želi napredovati: Ne brine me moguća razmjena

Mnogo toga se u zadnje vrijeme dogodilo, a da Lonzo Ball nije imao nikakvog utjecaja na to. Ozljede, kritike, mogućnost razmjene u New Orleans Pelicanse kao dio paketa za Anthonyja Davisa; samo su neke od njih.

Razigravač Los Angeles Lakersa ozlijedio je zglob 19. siječnja te od tada nije nastupio. Komplikacije u procesu oporavka dovele su do odluke da će propustiti ostatak sezone. Lonzo je za Lakerse nastupio u 99 od mogućih 164 susreta.

Ballovom samopouzdanju definitivno nije pomoglo često spominjanje njegovog imena kao dio razmjene u kojoj se Davisa željelo preseliti u Grad Anđela.

U razgovoru s Shamsom Charaniaom s portala The Athletic, Ball je izjavio da samo želi raditi na onome što je u njegovoj moći.

Veoma sam motiviran. Želim biti što bolji. Radujem se ovom ljetu. Ne gledam na to kao na dodatni pritisak jer do sada nikada nisam imao cijelo ljeto u potpunosti za sebe. Moram nastaviti raditi na sebi. Raduje me što ću biti zdrav. Ozljede su zaista bile frustrirajuće jer je ovo druga godina zaredom da mi se to događa. Unatoč svemu, moram ostati pozitivan i motiviran.

Ball se osvrnuo i na glasine o mogućoj razmjeni koje će se sigurno pojačavati kako se ljeto bude primicalo.

Na kraju krajeva, ne može se sve u životu kontrolirati. Ako budem razmijenjen, nema veze. U svakom slučaju, bit ću spreman. Moj cilj je da budem to bolji igrač za koju god momčad budem igrao.“

    Ostavite komentar