Lillard dobiva supermax ugovor

Lillard dobiva supermax ugovor

Četverostruki All-Star igrač, Damian Lillard, i njegovi predstavnici danas će se susresti s predsjednikom košarkaških operacija Portland Trail Blazersa, Neilom Olsheyjom. Sastanak će se održati u Oaklandu, a njegova svrha je finaliziranje dogovora oko četverogodišnjeg supermax ugovora vrijednog 196 milijuna dolara.

Ugovor će krenuti u sezoni 2021./2022. a u sebi će sadržavati igračku opciju u posljednjoj godini.

Rookie godine iz 2013. se ušavši u drugu najbolju petorku lige ove sezone, kvalificirao za supermax ugovor. U protekloj sezoni je vodio Portland do finala Zapada, a u više navrata je pokazao da itekako zaslužuje ovaj ugovor.

Damian je izabran kao šesti pick na draftu 2012. godine. U svojoj sedmogodišnjoj karijeri prosječno bilježi 23,5 poena, 6,3 asistencija i 4,2 skokova uz 36,8 % uspješnosti s linije za tri poena. Četiri puta je odigrao 80 ili više utakmica u sezoni, a nikada nije odigrao ispod 73 utakmice.

Košarkašku loptu zamijenio tipkovnicom. Počeo navijati za Boston zbog loga i parketa TD Gardena, ali se ubrzo zaljubio u igru Paul Piercea koji je postao njegov put, The Truth i život.

    Ostavite komentar