Liga objavila raspored sezone

Liga objavila raspored sezone

Iz dana u dan početak nove sezone je sve bliže, te je iščekivanje vezano za raspored sve više počelo rasti.

I to iščekivanje je došlo do kraja, jer je liga objavila i službeni raspored za najveće dane regularne sezone: otvaranje, Božić, te Martin Luther jr. Day, odnosno koje utakmice ćemo imati prilike gledati na televiziji.

Čast otvaranja nove sezone su ponijeli glavni pretenderi na slobodni Istočni tron, Boston i Philadelphia, dok na Zapadu sezonu otvaraju Oklahoma i branitelj naslova Golden State, te ćemo odmah biti počašćeni za dvoboj Russella Westbrooka i Kevina Duranta.

Što se tiče Christmas Day-a, koji mnogi navijači smatraju praznikom sezone, ove sezone nas čeka pet dvoboja, i to redom: New York-Milwaukke, Houston-Oklahoma, Boston-Philadelphia, Los Angeles Lakers-Golden State Warriors, te Portland-Utah Jazz.

I za kraj, Marrtin Luther jr. Day, kada nas čekaju dvoboji New Orleansa i Memphisa, Philadephije i Houstona te Los Angeles Lakersa i Golden Statea.

Mnogi navijači su ostali razočarani činjenicom da na Božić nećemo gledati dvoboje Bostona i Lakersa, što su mnogi priželjkivali, te San Antonia i Toronta. Smatraju da jedan od ovih dvoboja se trebao naći ispred Portlanda i Utaha, no Liga je imala drukčije mišljenje.

 

Zbog savršenog “kamena-s-ramena” šuta odlučio postati neokrunjeni seronja za tipkovnicom. Preko tjedna vodi život kao Roko Karanušić, a vikendom se priprema za novi tjedan. Građom kao bure ponosno čuva dio na svakom šanku, odakle dolazi i većina tekstova. Svoju sklonost ka alkoholu pripisuje autodestruktivi u vidu navijanja za Knickse.

    Ostavite komentar