LiAngelo Ball i Porter Jr. odlučili izaći na draft

LiAngelo Ball i Porter Jr. odlučili izaći na draft

NCAA sezona se privodi kraju te iz dana u dan saznajemo nova imena sveučilištaraca koji su odlučili izaći na draft. Među njima je i jedan od najvećih potencijala generacije Michael Porter Jr., ali i LiAngelo Ball koji ove sezone igra u Litvi.

Porter je ozlijedio leđa na samom početku sezone i propustio ju je gotovo cijelu, ali prije početka je smatran kao jedan od najboljih igrača u sveučilišnoj košarci. No, unatoč ozljedi, Porter je na većini mock draftova stavljen u prvih 5 pickova.

Ballov odlazak na draft je veće iznenađenje od Porterovog. U dresu Vynautas Prienua je ove sezone odigrao 9 utakmica, a prosječno je bilježio 15,7 poena, 2,9 skokova i 0,8 asistencija po susretu. Postotak šuta mu je bio jako dobar jer je iz igre pogađao 44% šuteva, a s trice 45%.

Podsjetimo, LiAngelo je u siječnju otišao u Litvu nakon incidenta oko krađe obuće poslije kojeg su ga suspendirali na UCLA-u. Adrian Wojnarowski tom je prigodom objavio kako Ball nema šanse biti izabran na draftu, ali produktivne igre u Europi i ime koje nosi mogli bi biti dobar mamac za skaute.

"U dresu Reggie Millera..."

    Ostavite komentar