LeBronova momčad pobijedila, Kawhi All-Star MVP

LeBronova momčad pobijedila, Kawhi All-Star MVP

Uvijek želim igrati na MVP razini tako da moja momčad može pobijediti“, izjavio je Kawhi Leonard koji je osvojio NBA All-Star Game MVP nagradu. Prvi put u karijeri je osvojio ovu nagradu. Imao je 25 od 30 poena u prvom poluvremenu. Ukupno je šutirao 8-14 za tri.

Vrlo posebna nagrada“, izjavio je Leonard o osvajanju nagrade nazvane po Kobe Bryantu. „Imao sam dobru vezu s njim. Riječi ne mogu opisati kako sam sretan što sam uspio osvojiti taj trofej i vidjeti Bryantovo ime na njemu. To puno znači meni. On je velika inspiracija u mom životu. Uradio je puno za mene.“

Nakon osvajanja nagrade za NBA MVP finala sa San Antonio Spursima i Toronto Raptorsima, Leonard je i All-Star MVP. Nije još osvojio nagradu za MVP-a regularnog dijela. Samo je pet igrača osvojilo MVP finala, All-Star MVP-a, bez regularnog dijela MVP-a. To su:

Kawhi Leonard

Dwyane Wade

Isiah Thomas

Jerry West

Rick Berry

Leonard je rekao kako bi volio biti MVP, ali je njegov fokus na osvajanju naslova. Ne obazire se previše na regularni dio jer želi biti zdrav i spreman za playoff. Leonard je uz 30 poena imao i još sedam skokova, četiri asistencije i dvije ukradene lopte.

Momčad LeBrona pobijedila je momčad Giannisa rezultatom 157:155. Uz Kawhija, Anthony Davis, James i Chris Paul imali su preko 20 poena. U momčadi Giannisa, Giannis Antetokounmpo imao je 25 poena, 11 skokova, četiri asistencije i tri blokade. Joel Embiid je imao 22 poena i deset skokova, Kemba Walker ubacio je 23 poena, Rudy Gobert imao je 21.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar