LeBron se odlučuje između Cavsa, Lakersa, Rocketsa i Sixersa

LeBron se odlučuje između Cavsa, Lakersa, Rocketsa i Sixersa

LeBron James će ovog ljeta vrlo vjerojatno iskoristiti player opciju u ugovoru i postati slobodan igrač. Iako ga mnoge momčadi žele, izvori kažu (a Real GM prenosi) da će se on odlučiti ili za ostanak u Cleveland Cavaliersima, ili za odlazak u Los Angeles Lakerse, Houston Rocketse ili Philadelphia Sixerse.

Jedino mu Cavsi mogu ponuditi maksimalan petogodišnji ugovor, dok druge momčadi mogu četverogodišnji. Sixersi i Rocketsi bi za dolazak Jamesa morali da se pozabave i čišćenjem dijela nebitnih ugovora.

Ako bi išao u Houston, možda bi opcija opt-in bila najbolje rješenje kao i prošle godine kad su doveli Chrisa Paula.

Podsjećamo, James je bio slobodan igrač u ljeto 2010. godine, 2014. godine, 2015. i 2016. godine. James je 2010. godine bio prvi put slobodan igrač i pridružio se Dwyaneu Wadeu i Chrisu Boshu u stvaranju Velike trojke. Četiri godine uzastopno su bili u finalu lige i osvojili dvije titule (2012. i 2013. godine). U ljeto 2014. godine vratio u Cleveland, ljeta 2015. godine potpisao novi dvogodišnji ugovor s player opcijom, i 2016. godine osvojio još jednu svoju treću, a Cavsima prvu titulu prvaka i potpisao novi trogodišnji ugovor s player opcijom ovog ljeta.

Ostavimo ipak Jamesa da se ove godine bori za svoju četvrtu titulu prvaka i osmi uzastopni nastup u finalu NBA lige, a onda u srpnju kad počne nova ljetna tržnica slobodnim igračima pozabavit ćemo se gdje on nastavlja svoju izrazito uspješnu NBA karijeru.

1998. godina, HRT, repriza zadnje Jordanove utakmice uz pobjedonosni koš. Razumljiv razlog zašto pratim NBA ligu. Navijam za Sacramento, šteta što su Lakersi u periodu 1998-2004 bili prejaki

    Ostavite komentar