LeBron: Ovo je samo početak

LeBron: Ovo je samo početak

LeBron James je napokon dobio u Los Angeles Lakersima ono što je htio, superzvijezdu koji je elitan i u obrani i u napad. Igrač koji mu može pomoći ne samo osvojiti Zapad nego pokušati napasti i naslov. Isto što je napravo s Cleveland Cavaliersima sada će pokušati s Lakersima, a u tome će mu pomoći Anthony Davis koji je također dobio što je htio. Izašao je iz malog tržišta New Orleansa i došao je u najsvjetlije mjesto u NBA-u, Los Angeles Lakerse. Dobit će svu moguću pažnju koju želi, a preko Instagram profila James je poželio dobrodošlicu Davisu.

https://www.instagram.com/p/BywVc1ygDGp/?utm_source=ig_embed

Idemo ! Ovo je samo početak“, napisao je James u objavi.

Lakersi su jako puno dali za Davisa. Neki se i ne slažu da ovo baš najbolji potez, ali ako LeBron bude na razini unatoč godinama i ako Davisa zaobiđu ozljede Lakersi mogu dobiti jako, jako puno. S obzirom na ozljede Kevina Duranta i Klaya Thompsona Lakersi već iduće sezone mogu biti pri vrhu liste kandidata za osvajanje naslova. Vidjet ćemo kakve će poteze napraviti za izgradnju ostatka momčadi, ali ako budu svi zdravi iduće godine navijači Lakersa bi mogli vidjet momčad s puno pobjeda u novoj sezoni.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar