LeBron James pohvalio nove suigrače: Ovo je dobar početak

LeBron James pohvalio nove suigrače: Ovo je dobar početak

Unatoč dolasku četiri nova igrača u Cleveland Cavalierse, na gostovanju u Bostonu, Cavsi su uvjerljivo slavili 121-99 na večer kad su Boston Celticsi umirovili dres velikog Paula Piercea.

Ovo je dobar početak,” rekao je LeBron James za ESPN. “Kao da su ovdje već duže vrijeme.” Naravno James je mislio na novopridošle suigrače koji su ostavili odlične dojmove iako su 3 dana pred utakmicu tek došli razmjenama u Cavse. Novi igrači, George Hill, Jordan Clarkson, Rodney Hood i Larry Nance Jr., su kombinirali 49 koševa uz odličnu obranu s ostatkom ekipe Cavsa ostavivši Celticse na 40% uspješnosti šuta za iz igre i 26% za 3 poena.

Sve je počelo s presingom Georgea na loptu, čime je nametnuo ritam ostatku ekipe.” rekao je James komentirajući nove suigrače. “Onda su došli igrači s klupe, Jordan je sposoban zabiti iz svake situacije te sam oduševljen njegovim zalaganjem. Larry je odlično postavljao blokove za p&r te gospodario reketom, Hood igra s jako puno staloženosti.”

Mi nismo ovdje da budemo savršeni, što ima veze ako napravimo greške i promašimo neke šuteve,” naglasio je Hill riječi kojima ih je LeBron motivirao i opustio pred utakmicu. “Mi smo ovdje da se zabavimo, uzmemo svoje šuteve i budemo ono što jesmo”.

Sudeći po utakmici koja se sinoć odigrala, Cavsi mogu biti jako zadovoljni promjenama koje su uradili razmjenama igrača, nakon dosta loših perioda u sezoni sada imaju 3 pobjede zaredom. Nakon All-Star pauze imaju nezgodan raspored gdje će u 32 dana odigrati čak 17 utakmica.

"I have decided to skip ESPN and take my talents to the Hoopster.hr."
Po danu gledam seriju Family Guy a po noći Lakerse.
Znanje je moć

    Ostavite komentar