LeBron James: Moje vještine bi savršeno odgovarale igri Michaela Jordana

LeBron James: Moje vještine bi savršeno odgovarale igri Michaela Jordana

LeBron James je izjavio da bi njegova sposobnost asistiranja i čitanja igre bila savršeni dodatak igri Michaela Jordana.

“Osobno, način na koji igram – timski – osjećam da bi moje najbolje vještine savršeno funkcionirale s Mikeom. Mike je ubojica. Kada je u pitanju košarkaška igra, postizanje koševa na način na koji je on postizao, tada moja sposobnost dodavanja, moja sposobnost da čitam igru postaje još izraženija”, rekao je James na svom Uninterrupted Channelu.

Također je rekao kako je znao igrati protiv Jordana za vrijeme održavanja njegovog ljetnog kampa na Kalifornijskom sveučilištu – Santa Barbara. Zatim je usporedio svoju igru i igru Scottija Pippena.

“Vidio sam stvari koje je Scottie radio s Mikeom. Jednostavno mislim da bi bili na potpuno drugačijoj razini. Pip mi je bio jedan od najdražih igrača…bila bi to neka druga razina da sam ja bio razigravač za vrijeme Chicagove dominacije”, dodao je LeBron.

Tako nešto, nažalost, nikada nećemo vidjeti. To ne znači da je LeBron imun na takve maštarije, kao i svi koji su željeli biti kao Mike.

Zaljubljen u košarku od povratka Najvećeg iz prve mirovine. Trash talker poput Birda s identičnim vertikalnim odrazom. Kad ne svira tamburu upija svaku mudrost Velikog Aristotela i ekipe s TNT-a. BBQ chicken alert!

    Ostavite komentar