LeBron James: Ako nisam ozlijeđen onda igram i to tako treba biti

LeBron James: Ako nisam ozlijeđen onda igram i to tako treba biti

LeBron James proveo je ljeto snimajući film Space Jame 2. Za sada, na početku sezone izgleda kao James iz najboljih dana. Ovo mu je najduže ljeto koje je proveo „odmarajući“, a u novoj sezoni izgledao odlično. Igra najbolju košarku od MVP dana i njegovi Los Angeles Lakersi su za sada na omjeru 7-1. Hoće li onda LeBron uzimati odmor tijekom sezone u nekim utakmicama kako bi mogao odigrati na elitnoj razini cijelu sezonu?

„Ako sam ozlijeđen, ne igram. Ako ne, onda igram“, rekao je LeBron nakon pobjede protiv Miami Heata. Govorio i o tome kako se borio s Tyronnom Lueom za vrijeme boravka u Cavsima oko slobodnih dana, točnije odmora. No, vjerojatno će i Lakersi kako su bude bližio playoff pokušati odmoriti LeBrona, baš kao što su to uradili Los Angeles Clippersi s Kawhijem Leonardom.

Kada su pitali glavnog trenera Erica Spoelstru zbog čega je LeBron tako dugo igra na visokoj razini, Spoelstra je pričao o tome kako se LeBron brine za svoje tijelo i kako ima nevjerojatnu radnu etiku.

Snimao sam Space Jam tri mjeseca, cijelo ljeto. Išao sam na snimanja u 6:30“, rekao je LeBron o tome kako je radio ljeti. „U teretani sam bio u 3:30, 4:00 ujutro prije šutiranja, 12, 13, 14 sati. Znam koliko ulažem u svoj rad.

Prošle godine imao je problema s ozljedama i zbog toga je propustio 17 utakmica. Najgora ozljeda u karijeri, ali i to je sada riješeno. Opet je uspio upasti u All-NBA treću momčad. Nije ušao u prvu All-NBA momčad prvi put od 2007., ali ove sezone ponovno igrao kao MVP. Poboljšao je igru u obrani, što je pomoglo Lakersima početi sezonu na fantastičan način.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar