LaVine: Ako budemo pobjeđivali bit ću All-Star

LaVine: Ako budemo pobjeđivali bit ću All-Star

Zach LaVine, igrač Chicago Bullsa ima već zacrtane ciljeve za iduću sezonu s momčadi. Jedna od glavnih uzdanica Bullsa ove sezone izjavio je kako je fokusiran na pobjede i kako želi biti u All-Star momčadi.

“Sve dolazi s pobjedama. Osjećam ako budemo pobjeđivali i ako budemo u pravoj poziciji, onda je samo nebo granica za mene. Imao sam All-Star godinu prošle sezone, ali imali smo samo 22 pobjede tako da se to zanemarilo. Tako i treba biti kada imate samo 20 pobjeda. Ali ako nastavim igrati kako igram onda nema razloga da ne budem All-Star ili All-NBA igrač”, rekao je LaVine za ESPN.

Prošle godine imao je u prosjeku 23,7 poena i 4,7 skokova.

Glavni trener Jim Boylen dodao je i to kako želi od LaVinea da ide više na slobodna bacanja. “Želim da bude on two-way igrač i također bi ga volio vidjeti kako šutira, osam, devet, deset slobodnih bacanja po utakmici”, izjavio je Boylen.

Prošle godine LaVine je odigrao 63 utakmice u sezoni, a ako misli ući u All-NBA momčad brojke će morati biti malo bolje i morat će odigrati više utakmica.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar