Lamar Odom priznao: Spavao sam s više od 2000 žena

Lamar Odom priznao: Spavao sam s više od 2000 žena

Umirovljena NBA zvijezda, Lamar Odom 2015. je za dlaku izbjegao smrt kada se predozirao opijatima u javnoj kući. U tom razdoblju Odom je vodio razuzdan život te slučajevi poput ovoga nisu bili rijetkost.

Odom je u prošlosti javno govorio o svojoj ovisnosti o kokainu te kako je time naštetio braku s Khloe Kardashian. Sada je u intervjuu s Aili Nahas s portala People progovorio o svojoj ovisnosti o seksu koja se spojila s onom o drogama. Također je otkrio da je spavao s više od 2000 žena.

Bilo je previše striptizeta da bih ih mogao sve prebrojiti. Nije to bila velika stvar, ali često sam ih plaćao. Nikad nisam mislio ništa loše o njima.“, rekao je Odom.

Priznao je da je varao svoju tadašnju suprugu Khloe Kardashian što je uvelike doprinijelo propasti njihovog braka.

Bio sam šokiran i posramljen. Htio sam sve to povući, ali nisam mogao. Želio sam sve sakriti, ali takav bolestan grijeh se ne može kriti. Imao sam problem. Seks mi je bio okidač za uzimanje droge zbog toga što mi je povećavao taj užitak.“, dodao je Odom.

U svojoj bogatoj, ali kratkoj karijeri nosio je dresove gradskih rivala Los Angeles Lakersa i Clippersa, Miami Heata te Dallas Mavericksa. Vrijedi istaknuti dva prstena koja je osvojio s Lakersima 2009. i 2010. te nagradu za najboljeg šestog igrača 2011. S reprezentacijom SAD-a osvojio je broncu u Ateni 2004. te zlato na svjetskom prvenstvu u Turskoj 2010.

    Ostavite komentar