Lakersi nisu zainteresirani za Carmela Anthonyja

Lakersi nisu zainteresirani za Carmela Anthonyja

Nedavno je LeBron James izjavio da bi volio da igra sa svojim prijateljem Carmelom Anthonyjem koji zadnjih mjesec dana ne igra za Houston Rocketse. Carmela su Rocketsi ljetos potpisali nakon razmjene iz Oklahoma City Thundersa u Atlanta Hawksa (Hawksi ga odmah otpustili). James je ipak dodao da se neće miješati u posao svoje uprave.

Broderick Turner je za Los Angeles Times napisao da Lakersi nemaju interes za dovođenjem Mela. Također je dodao da LeBron nije razgovarao s Magicom Johnsonom i Robom Pelinkom u pogledu dolaska Carmela u Lakerse.

Za sada Melo tehnički ostaje član Rocketsa, barem do 15. prosinca kada je moguće razmijeniti igrače koji su ovog ljeta kao slobodni igrači promijenili sredinu. Za sada nema naznaka da neka momčad želi dovesti Carmela u svoje redove.

Carmelo je bio treći izbor (izabran od Denver Nuggetsa) čuvenog drafta 2003. godine (prvi izbor LeBron James izabran od Cleveland Cavaliersa, drugi izbor Darko Miličić izabran od strane Detroit Pistonsa). Nikad nećemo saznati kako bi se kretala karijera Anthonyja da su ga izabrali Pistonsi. Osim Denver Nuggetsa (sedam i pol sezona) Melo je igrao i za New York Knickse (šest i pol sezona) te prošle sezone za Oklahoma City Thunderse i ove sezone samo 10 utakmica za Rocketse. Ukupno je u karijeri postigao 25551 poen.

1998. godina, HRT, repriza zadnje Jordanove utakmice uz pobjedonosni koš. Razumljiv razlog zašto pratim NBA ligu. Navijam za Sacramento, šteta što su Lakersi u periodu 1998-2004 bili prejaki

    Ostavite komentar