Lakersi i Clippersi zainteresirani za Tylera Johnsona

Lakersi i Clippersi zainteresirani za Tylera Johnsona

Phoenix Sunsi su otkupili ugovor Tylera Johnsona nakon trade deadlinea. Johnson je bio u posljednjoj godini svog četverogodišnjeg ugovora vrijednog 50 milijuna dolara kojega je potpisao s Miamijem.

Očekuje se da će Los Angeles Lakersi i Los Angeles Clippersi s njim ubrzo stupiti u kontakt.

27-godišnji bek se 2014. prijavio na draft na kojemu nije izabran. Pokupio ga je Miami gdje se zadržao pet sezona tijekom kojih je ubacivao 11 poena, 3,3 skoka i 2,5 asista. Prošle godine je uz Waynea Ellingtona razmijenjen u Phoenix u zamjenu za Ryana Andersona.

Po svom dolasku u Arizonu pružao je dobre partije, ali ga je ubrzo poremetila ozljeda koljena zbog koje je morao ranije završiti sezonu. Ove sezone je odigrao 31 utakmicu ubacujući 5,7 poena u prosjeku.

Lakersi i Clippersi nedavno su se borili i za Darrena Collisona, ali je on na kraju odlučio ostati u mirovini. Zov Jehovinih svjedoka je ipak bio jači od zova prstena.

Košarkašku loptu zamijenio tipkovnicom. Počeo navijati za Boston zbog loga i parketa TD Gardena, ali se ubrzo zaljubio u igru Paul Piercea koji je postao njegov put, The Truth i život.

    Ostavite komentar