Kyrie Irving priznao: Napravio sam mnogo grešaka

Kyrie Irving priznao: Napravio sam mnogo grešaka

Stvari za Boston Celticse ove sezone nisu krenule prema planu. Očekivale su se bolje predstave na parketu, a samim time i bolji omjer. Peta pozicija na istoku i trenutni omjer od 41 pobjede i čak 27 poraza, nije ono što su njihovi navijači priželjkivali.

Kyrie Irving, razigravač i najbolji igrač Celticsa češće je bio u središtu pozornosti zbog svojih izjava i prozivanja suigrača nego zbog dobrih izvedbi. Špekuliralo se tako o njegovom mogućem odlasku iz Celticsa na ljeto zbog svađe sa suigračima.

Pobjede u NBA ligi liječe većinu rana te su tako Celticsi u posljednja četiri susreta slavili tri puta. U razgovoru s Chrisom Haynesom s Yahoo Sportsa, Irving je zvučao prilično pomirljivo:

Nisam se najbolje odnosio prema određenim stvarima. Napravio sam mnogo grešaka za koje preuzimam potpunu odgovornost. Ispričavam se svima. Nisam to odradio savršeno. Nisam uvijek rekao prave stvari. Ne želim se izolirati od nikoga. Ja sam samo normalan čovjek koji pravi greške. Previše sam bio koncentriran da dokažem nekim ljudima da su u krivu i zbog toga sam stekao neke ružne navike. Počeo sam čitati stvari koje su pisali o meni i na njih reagirati vrlo emotivno. U stvarnosti, zaista nisam takva osoba.“

Dramatične situacije nisu rijetkost kada su u pitanu najbolji igrači i timovi. Jako malo je potrebno da se iz male stvari stvori veliki problem. U svijetu u kojem veliku ulogu igraju društvene mreže i komentari s kojima se ne nose isto svi igrači. Neke igrače takve stvari jako pogađaju te ih tjeraju na ishitrene reakcije (DeMarcus Cousins, op.a.), dok se drugi s njima znaju nositi i nastaviti dalje.

Irving je nadalje priznao kako je ovo lekcija mladim Keltima o tome kako ne smiju postupiti:

Kada ste jedan od najboljih igrača u ligi, takve stvari dolaze same. Na meni je odgovornost da budem siguran zašto i za koga ovo radim. Ovo je primjer za sve nadolazeće igrače u ovoj ligi. Želim biti primjer kako se odnositi prema takvim stvarima i tako unaprijediti svoju karijeru.“

    Ostavite komentar