Kyle Anderson dobio ponudu Memphisa

Kyle Anderson dobio ponudu Memphisa

Krilo San Antonio Spursa, Kyle Anderson je dobio ponudu od 37 milijuna dolara za četiri sezone od Memphis Grizzliesa. Kako je Kyle zaštićeni slobodni igrač Spursi imaju 48 sati da izjednače ponudu Memphisa.

S obzirom na visinu i trajanje ugovora velike su šanse da su Grizzliesi odlučili iskoristiti puni mid level za pojačanje na krilu gdje trenutno za sada imaju oronulog Chandlera Parsonsa. Anderson je za Memphis prva opcija za pokrivanje krilne pozicije, a trener J.B. Bickerstaff ga vidi kao igrača koji utjelovljuje njihov nekadašnji mindset Grit and Grind.

Anderson je prošle sezone u prosjeku igrao 26,7 minuta u kojima je bilježio 7,9 poena, 5,4 skoka i 2,7 asistencija. Očekuje se da ako Spursi izjednače ponudu da će Kyle dobiti puno veću ulogu pogotovo ako Kawhi Leonard bude prodan.

Uz šut kao u Rubija i obrane kao u Calderona jedino što preostaje je okrenuti se pisanju i snimanju podcasta. Kada na glavnom meniju nije analiza stanja u NBA ligi tada se na njemu nađu burgeri i craft piva.

    Ostavite komentar