Kristaps Porzingis: Proces oporavka je jako, jako težak

Kristaps Porzingis: Proces oporavka je jako, jako težak

Polako se bliži playoff, ali u ovoj sezoni još nismo vidjeli puni potencijal nekih momčadi. Točnije Dallas Mavericksa koji su igrali bez Kristapsa Porzingisa nakon što su ga razmjenom doveli iz New York Knicksa.

Porzingis je zdrav, vratio se svim košarkaškim aktivnostima, ali još nije odigrao utakmicu. Rekao je za ESPN kako je ovaj proces, jako, jako težak.

Čudno je to vidjeti, sposoban sam, ali još ne igram. Dan utakmice je, imam taj osjećaj, ali onda samo obučete odijelo i na utakmici ste. Pokušavam biti u trenutku, pomoći koliko mogu van parketa, ali to je jako, jako, jako teško. Teže nego što sam očekivao“, izjavio je Kristaps.

No, dodao je kako je ponosan na to što je bio strpljiv, jer želi ojačati tijelo za budućnost. Trenirao je prvi put pet na pet 13.3. i rekao kako je to bilo naporno, ali kako je strpljenje jako važno za njegovu budućnost u ovoj momčadi.

Neću žuriti. Naravno, želim igrati. Tri mjeseca nakon operacije mislio sam kako mogu igrati. To je na mom umu cijelo vrijeme. Ponosan sam što sam ostao strpljiv s koljenom i što sam uzeo vremena“, dodao je Kristaps.

Nada se kako će njegovo tijelo ostati zdravo idućih godina. Porzingis nije odigrao utakmicu od drugog mjeseca prošle godine. Bio je ovo težak proces, ali sada će imati cijelo ljeto kako bi se pripremio s Lukom Dončićem i ostatkom momčadi za novu sezonu. Sigurno će biti jedna od najuzbudljivijih momčadi.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar