Kristaps Porzingis ne voli dijeliti svjetla pozornice

Kristaps Porzingis ne voli dijeliti svjetla pozornice

Ako je za vjerovati ESPN-ovom Zachu Loweu,. Kristaps Porzingis nije bio oduševljen idejom da svjetla „najpoznatije svjetske arene“, kako Madison Square Gardenu vole tepati Njujorčani, podijeli s Kevinom Durantom. Iako će ga Warriorsi nesumnjivo pokušati zadržati u svojim redovima, barem prve sezone u San Franciscu, KD je spominjan i u kontekstu prelaska u Knickse ovoga ljeta.

„Nakon razgovora s mnoštvom ljudi poprilično sam siguran da nije bio uzbuđen mogućnošću igranja s Durantom. Ne znam koliko je to jasno rekao Knicksima , ali sam siguran mu to nije bio Plan A.“ – rekao je Lowe u posljednjem podcastu.

Dodaje kako je Porzingis želio biti „lice franšize“ u New Yorku prije nego je na kraju razmijenjen u Dallas. Izgleda da će, ako želi ostaviti trag u Mavericksima, KP ipak morati naučiti dijeliti. Luka Dončić, budući „novak godine“, je sve samo ne nečija druga violina.

Zaljubljen u košarku od povratka Najvećeg iz prve mirovine. Trash talker poput Birda s identičnim vertikalnim odrazom. Kad ne svira tamburu upija svaku mudrost Velikog Aristotela i ekipe s TNT-a. BBQ chicken alert!

    Ostavite komentar