Kraj sapunice? Woj, Charania: Leonard ide u Kanadu, u suprotnom smjeru DeRozan

Kraj sapunice? Woj, Charania: Leonard ide u Kanadu, u suprotnom smjeru DeRozan

Kako se čini Bog nam se smilovao. Sapunica koja je dopizdila svima, a u kojoj glavnu ulogu ima Kawhi Leonard, napokon se približava kraju, a najizglednija destinacija je ni više ni manje Toronto Raptorsi, a mi Vam donosimo sve informacije na jednom mjestu.

 

11:10 – Prije par dana je izašla vijest kako je DeRozan izbrisao svoj Instagram profil, a on sam izjavio kako nema nikakvog posebnog razloga za brisanje. No, zadnje priče koje je objavio tek sada imaju smisla, te kako se čini ova razmjena je u igri već neko vrijeme.

 

11:00 – Unatoč sve izglednijem dogovoru klubova, sami igrači nisu zadovoljni s istim. Navodno, Leonard je izjavio kako nema namjere igrati za Raptorse te kako će sljedeće sezone napustiti klub.

DeRozan s druge strane ima još tri sezone ugovora, no i opciju prijevremenog raskida na ljeto 2020. godine. Ni njemu se ne sviđa ideja odlaska, no vjeruje se da bi odradio do kraja ugovor.

 

10:45 – Šok za dobro jutro nam je priredio Shams Charania. I onda- zatišje. Dok su svi napeto iščekivali nove vijesti nitko se sat vremena nije oglasio. Nakon toga se javio i Adrian Wojnarowski s istom potvrdom.

Trenutno se ne zna stanje paketa, ali izgleda da se čekanje na koje su se Spursi odlučili isplatilo.

 

KnicksNation. Odvjetnik lika i djela Carmela Anthonya.Pobornik dobre pive i dobre klope. Na basketu vječno igrač manje, zato se drži tipkovnice.

    Ostavite komentar