Kobe, Garnett, Duncan, Tomjanovich neslužbeno novi članovi kuće slavnih

Kobe, Garnett, Duncan, Tomjanovich neslužbeno novi članovi kuće slavnih

Ove godine imat ćemo jednu od impresivnijih generacija za nove članove kuće slavnih, ali će ovo biti također jedna i od tužnijih ceremonija. Kako prenose američki mediji navodno je već odlučeno tko će biti u kući slavnih, a to su Kobe Bryant, koji je nažalost ove godine poginuo u helikopterskoj nesreći, Tim Duncan i Kevin Garnett.

Danas u 18:00 po našem vremenu doći će i službene objave o novim članovima. No, najveće iznenađenje je Rudy Tomjanovich koji je napokon dobio glasove za ulazak nakon što nekoliko godina nije uspijevao doći do kuće slavnih.

Tomjanovich je bio u konkurenciji u dvije od posljednje tri godine, ali nije dobio glasove. Jedini je u povijesti NBA lige koji je postigao 10,000 poena kao igrač, bio je pet puta All-Star igrač i pobijedio je 500 utakmica kao trener i osvojio je dva naslova.

U svojoj karijeri Kobe je 18 puta bio All-Star, pet puta je osvojio naslov, 15 puta je bio u All-NBA momčadi, 12 puta u All-Defensive. Dva puta je bio MVP finala i jednom MVP regularnog dijela sezone. Čekala je ga blistava budućnost u nastavku, ali nažalost dogodila se ta prokleta nesreća.

Big Ticket, KG, u svojoj karijeri ima 15 All-Star nastupa, devet puta je bio dio All-NBA momčadi. 12 puta je bio dio najboljih defanzivnih momčadi. Osvojio nagradu za najboljeg defanzivnog igrača lige, MVP nagradu dok je bio još u Minnesoti. Sa Celticsima je uspio u prvoj sezoni doći do onoga što nije mogao u Minnesoti, a to je naslov.

The Big Fundamental, Duncan ima također pet NBA naslova kao i Kobe. Tri puta je bio MVP finala, dva puta MVP regularnog dijela. Rookie godine, 15 puta AllNBA, 15 puta AllStar i 15 puta AllDefensive.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar