Knicksi love u Bostonu: Žele Roziera i Morrisa!

Knicksi love u Bostonu: Žele Roziera i Morrisa!

Ovog ljeta sve će oči biti uprte prema New York Knicksima koji će krenuti u lov na nekolicinu All-Star igrača. Prema mnogim izvorima, glavna meta će biti Kyrie Irving, ali on nije jedini Kelt koji bi mogao preseliti u Veliku Jabuku.

Knicksi su navodno zainteresirani za usluge Terryja Roziera i Marcusa Morrisa. Rozier se nameće kao jeftinija alternativa u slučaju neuspjelog dogovora s Irvingom, dok bi Morris također mogao promijeniti sredinu, u slučaju da mu Celticsi ne ponude novi ugovor.

Rozier je na ljeto zaštićeni slobodni igrač što znači da će Celticsi moći izjednačiti svaku ponudu koju dobije. Koliko je to vjerojatno govori činjenica da je Rozier odbio produženje ugovora vrijedno 12 milijuna dolara po sezoni.

Pričuvni razigravač ekipe iz Bostona nije krio razočaranje u svoje suigrače nakon ispadanja u polufinalu istočne konferencije od Milwaukee Bucksa.

Rozier je ove godine odigrao nešto lošiju sezonu od prošle. U 79 nastupa prosječno je bilježio devet poena, četiri skoka te tri asistencije.

    Ostavite komentar