Knicksi i Netsi prate situaciju oko Zacha LaVinea

Knicksi i Netsi prate situaciju oko Zacha LaVinea

Zach LaVine je odigrao dobru sezonu. Imao je 25,5 poena po utakmici za Chicago Bullse, šutirao je 38% za tri, ali mnogi se pitaju može li se oko njega složiti pobjednička momčad. Novi članovi fron officea vjerojatno će tražiti još više od njega u novoj sezoni.

Ako stvari ne budu dobre u Chicago, New York Knicksi i Brooklyn Netsi i još nekoliko momčadi prate tu situaciju.

Obje momčadi su obavile sve preglede, istražili su sve o njemu i spremni su na razgovore za trade ako ovaj 25-godišnjak bude slobodan. No, veće su šanse da će LaVine ostati.

Prije dva tjedna imao razgovor s novim ljudima u momčadi. Oni su fokusirani na to da maksimalno iskoriste potencijal momčadi. LaVine ima još nekoliko godina na ugovoru. 19,5 milijuna po godini. Dobar ugovor koji svaki GM želi još zadržati.

Sve u svemu to će biti zanimljiva situacija za pratiti. Hoće li Chicago Bullsi napokon krenuti u pozitivnom smjeru ili će ipak morati razmijeniti LaVinea ako ne bude sretan u momčadi.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar