Kingsi zainteresirani za Kantera

Kingsi zainteresirani za Kantera

Prema pisanju Adriana Wojnarowskog New York Knicksi i Sacramento Kingsi su započeli pregovore oko razmjene u kojoj bi bili uključeni Enes Kanter i Zach Randolph.

Ipak, za sada nema nikakvih pomaka od inicijativnih pregovora jer Kingsi žele osloboditi mjesto na rosteru s dodatnim igračem uključenim u ovu potencijalnu razmjenu. Kanteru i Randolphu na ljeto ističu ugovori, te front office iz Sacramenta želi uključiti još jednog igrača koji će na ljeto postati slobodan, te se šuška o grčkom centru Kostasu Koufosu.

Problem stvara popunjeni roster momčadi iz Velike Jabuke, koja bi Koufosa mogla uzeti jedino ako bi oslobodila dodatno mjesto u momčadi. Zbog toga obje momčadi traže dodatnu, treću stranu, koju bi mogli uključiti u razmjenu, ali za sad se ne zna da li postoji neka zainteresirana franšiza.

Grčkom centru do kraja sezone pripada otprilike 4,5 milijuna dolara, te bi u zamjenu za izbor na draftu se mogla pronaći momčad spremna preuzeti njegov ugovor. Jedine ekipe koje imaju mjesta na rosteru, a da su u isto vrijeme okrenute prema tankiranju su Phoenix Sunsi i Chicago Bullsi, te u slučaju uključivanja treće strane treba očekivati njihovo ime u ovoj razmjeni.

 

Zbog savršenog “kamena-s-ramena” šuta odlučio postati neokrunjeni seronja za tipkovnicom. Preko tjedna vodi život kao Roko Karanušić, a vikendom se priprema za novi tjedan. Građom kao bure ponosno čuva dio na svakom šanku, odakle dolazi i većina tekstova. Svoju sklonost ka alkoholu pripisuje autodestruktivi u vidu navijanja za Knickse.

    Ostavite komentar