Kevin McHale i Jim Paxson kandidati za GM-a Sunsa

Kevin McHale i Jim Paxson kandidati za GM-a Sunsa

Phoenix Sunsi su izrazili zanimanje za Kevina McHalea i Jima Paxsona kao kandidate za upražnjeno mjesto generalnog menadžera. Sunsi su otpustili Ryana McDonougha još prije početka sezone te imenovali privremene direktore, Jamesa Jonesa i Trevora Buksteina. Sada su krenuli u potragu za pravom zamjenom.

McHale trenutačno radi za TNT, ali kao dugogodišnji GM Minnesota Timberwolvesa već ima iskustva u ovom poslu. Posljednji put je za neki NBA klub radio kao trener Houston Rocketsa.

Paxson također ima iskustva. Kao menadžer Cleveland Cavaliersa draftirao je LeBrona Jamesa. Trenutačno radi kao savjetnik Chicago Bullsa gdje je njegov brat John predsjednik košarkaških operacija.

S omjerom 17 – 56 Sunsi se nalaze na dnu Zapadne konferencije, a u cijeloj ligi samo New York Knicksi imaju lošiji omjer od njih. Definitivno im je potrebna drastična promjena.

Zaljubljen u košarku od povratka Najvećeg iz prve mirovine. Trash talker poput Birda s identičnim vertikalnim odrazom. Kad ne svira tamburu upija svaku mudrost Velikog Aristotela i ekipe s TNT-a. BBQ chicken alert!

    Ostavite komentar