Kevin Durant: Ne moramo igrati “ljuti”

Kevin Durant: Ne moramo igrati “ljuti”

Nakon uvjerljivog poraza (128-95) od Boston Celticsa trener Golden State Warriorsa, Steve Kerr komentirao je želju i htijenje svoje momčadi da pobjeđuje u utakmicama, odnosno nedostatak istog.

“Nismo “letjeli” po terenu. Nismo uložili truda koliko je potrebno da bi pobijedili u NBA utakmici. Također, sam moram raditi bolji posao po pitanju obrambenih shema i pravih kombinacija na parketu. To je zajednički napor i ja kao trener moram odraditi svoj dio posla. Sve počinje sa strašću, ljutnjom, intenzitetom, a toga večeras nije bilo.”

samokritičan je Kerr.

Kevin Durant, međutim, ne dijeli mišljenje svog trenera.

“Mislio sam da igramo s veseljem, kakva ljutnja sad? Ne slažem se s tim. Jednostavno moramo, od vrha do dna, treneri i igrači, moramo biti bolji.”

S obzirom na probleme u obrani Duranta su pitali što o svemu misli Ron Adams, pomoćni trener zadužen za obrambeno usavršenje.

“Bitno je kako se nosimo s tim, cijeli tim, cijela organizacija. Mi smo obitelj, zar ne? To je način na koji radimo. Mislim da su svi u svlačionici uznemireni zbog načina na koji smo odigrali utakmicu. Nije samo Ron Adams u pitanju.”

zaključio je Durant.

Zaljubljen u košarku od povratka Najvećeg iz prve mirovine. Trash talker poput Birda s identičnim vertikalnim odrazom. Kad ne svira tamburu upija svaku mudrost Velikog Aristotela i ekipe s TNT-a. BBQ chicken alert!

    Ostavite komentar