Kawhi Leonard: Znao sam da moram šutirati visoko

Kawhi Leonard: Znao sam da moram šutirati visoko

Nakon drame u sinoćnjoj, sedmoj, utakmici između Toronta i Philadelphije u kojoj je Kawhi Leonard u posljednjoj sekundi pogodio šut za pobjedu, igrač Raptorsa je progovorio o svojoj emocionalnoj reakciji nakon pogođenog šuta.

To je ujedno bio i prvi šut za pobjedu sa zvukom sirene u sedmoj utakmici u povijesti lige.

“Ja sam onaj momak koji se ponaša kao da je već bio tu, pa je jako moguće da ste me posljednji put vidjeli kako vrištim kada sam sa San Antonio Spursima osvojio naslov. Kada se god pojavi neka situacija u kojoj nisam bio ranije, pokazat ću emocije i pustiti da sve izađe iz mene. Nikada nisam bio u ovoj situaciji, a kao što ste i rekli ovo je prvi put da netko pogađa šut za pobjedu sa zvukom sirene u sedmoj utakmici, pa sam odlučio pokazati emocije”, rekao je Leonard.

Dodao je i kako su sličnu akciju imali u prvoj rundi doigravanja protiv Orlanda.

“Znao sam da moram prvo pronaći nešto prostora, a ne odmah šutirati. Embiid me je čuvao, a on je veći i duži od mene. Znao sam da moram pronaći mjesto koje mi odgovora, mjesto s kojega sam vježbao. Kada sam ga pronašao, znao sam da je jedino što još moram – šutirati visoko”, zaključio je Leonard.

Košarkašku loptu zamijenio tipkovnicom. Počeo navijati za Boston zbog loga i parketa TD Gardena, ali se ubrzo zaljubio u igru Paul Piercea koji je postao njegov put, The Truth i život.

    Ostavite komentar